EFTERLÄNGTAT


Sikket väder det har varit! Skönt att komma hem lagom till våren, hoppas verkligen inte det kommer nån mer snö nu. Gick en sväng i stan med Emelie tidigare idag, fick med mig lite smått & gott. Är inte riktigt säker på blå byxer? Får se.. Men jäklar vad snyggt det är!  Shoppingsuget var på topp kan jag lova, 3 veckor utan att köpa nåt! Rekord? Jo tack. Nu ska jag ta en lång dusch & ta hand om mig själv!

MEMORIES


Hallådär! Igårkväll runt sju rullade jag in i Linköping med minst sagt blandade känslor. Var verkligen helt slut efter 8 timmars bil så jag crashade i sängen och kollade på mello innan jag somnade. Dom här 3 veckorna har verkligen varit dom bästa på länge, första veckan hade jag & Emelie otroligt kul. Dom andra veckorna har bara rullat på hur snabbt som helst, träffat underbart folk och skrattat tills hela magen krampade. Åkt en heldel snowboard & varit Birger (sjöodjur) med Filips skidskola. Avslutade allting med en middag med mycket personal & pilkastning med Filip och massa småbarn som jag var barnvakt till.. hehe. Längtar redan tills jag åker upp och jobbar över påsk igen! 

Ska alldelles strax åka bort till min kusin Matilda & fira lite födelsedag. Sen blir det en efterlängtad sväng på stan  & kolla in alla nya vårkläder. Ska få med mig ett par färgglada jeans & nya brillor för att fira in våren lite. Härligt Härligt! 

KAN DEE


IN LOVE


Detta skulle verkligen inte sitta fel just nu.

BLACK WHITE GREY


RAIN OVER ME


METALL


BY MODEKUNGEN


BACKSIDE


UNDERBAR VECKA

Hej på er! Har inte haft något internet den här veckan men som ni märker rullar det in en hel del bilder & inspiration. Har haft en grym vecka på jobbet. I onsdags var jag ute i backen med min syssling & idag hann jag med några åk med Filip! Annars har jag varit bosatt i serveringen. Hoppas ni har haft en finfin vecka för det har verkligen jag haft. Nu väntar en hel vecka med snowboard åkning, jävla bra träning.


WORDS


I May Look Calm, But In My Mind I've killed you like 3 times

LEATHER JACKET


TRE FAVORITER


Sarah Jessica Parkers SJP NYC/ Beyonces Heat/ DKNY's Be delicious fresh blossom

ORANGE CLUTCH


ACCESSORIES


CLOTHING



WORDS


Be careful to who you give your heart because when you give your heart to someone, you're not only giving that person the right to love you but also the power to hurt you

MODEKUNGEN


MELODIFESTIVALEN

Sovmorgonen vi tog imorse måste vart den behövligaste på länge. Har knappt sovigt något den hör veckan. Vi kom väl upp ur sängen runt 12 och då blev det brunch. Jag drog ut i backen och Emelie la sig här hemma som en zombie igen. Idag är Emelie sista dag & som tack fick vi en Täljstensmiddag så det har vi varit och ätit. Nu har vi precis crashat i soffan framför Melodifestivalen med massor av gött! Har försökt i 1 timme och ladda upp bilder nu, men icke. Det kommer!


FYRA BRA FILMER


DÅLIGT INTERNET


Åh internet är så himla segt här uppe. Dessutom kommer jag inte ha nåt internet över huvudtaget efter söndag.. bara mobilen. Igår åkte jag mest hela dagen, det var underbart att ställa sig på snowboarden igen. Egentligen jobbade jag i skiduthyrdningen men det var himla lite folk där. Idag har jag spenderat dagen på resturangen och där ska jag också jobba nästa vecka. Den här veckan har bara runnit iväg, hur snabbt som helst har det gått. Hoppas eran vecka har varit lika bra som min!

TALK THAT TALK


Riktiga tjockisar har vi här. Kom precis ner från resturangen och har gosat ner oss i soffan med lite Kvällsfika. Tv'n står på med mästerkockarna. Har spenderat hela dagen som liftskötare uppe på fjällen & sen blev det även första åket för året. Imorgon börja jag 9 så ska försöka sova ganska tidigt. Jävla tråkig den här bloggen är förtillfället alltså.

+ INSPO +



WE♥IT

SO TOTALLY CLEAN


Det här ansiktsvattnet är det absolut bästa jag har använt. Du tar på det morgon & kväll och capish! Du blir jättelen & det luktar helt underbart fresht. Det finns en hel serie med allt möjligt. Tex. Ansiktisvatten, masker och fuktkräm. Dessutom är det billigt, vattnet kostar bara en hundring på tex. Kicks eller Åhlens! Tips tips tips

SNOW


Tjenare mannen! Dag 2 är avklarad, har suttit i receptionen i princip hela dagen. När vi slutade gick vi ner till Skiduthyrningen och hömtade snowboarden. Imorgon ska vi stå i liften hela dagen, haha, gäller att ha en jävla massa kläder på sig.. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi göra underverk i köket! Har ni haft en bra dag då? 

LIGHTNING




UPDATE


Haft en bra dag i skolan? Själv har jag haft en superdag uppe i fjällen. Har varit jättefint väder & rätt varmt så det är chill. Varit upp på fjället och kollat på alla nya tomter med mäklaren, damsugigt (haha) och så. Nu sitter vi i lägenheten och väntar på min morfar som kommer med våra grejer & sen ska vi fräsha till oss och gå upp till resturangen för lite food. Skriver nångång när jag har tid & internet! Har inga bilder för nuet, heheh

JEANSJACKET


RED LIPS


I VÄNTAN PÅ TÅGET

Hallådär! Allt bra? Ser att det har ramlat in en hög kommentarer, sjukt kul!! Svarar på dom senare när jag har dator & internet.
Just nu sitter jag och emelie i Gävle och väntar in tåget mot Östersund. Har suttit på tåget sen tjugo över elva imorse så nu sitter vi och dricker smootie & oboy. Kommer fram ikväll runt åtta så vi kanske hörs då. Annars får ni ha en jävla bra dag i skolan imorgon! Hihi


WORDS


Don't judge me by my past.
I'm not in the past anymore.
Accept me for who I am because this is me today

MELODIFESTIVALEN 2012


NUTRI COLOR CREME


Måste tipsa alla er brunetter om denna färgbomb! Om man som jag, färgar håret brunt en gång i månaden är den här sjukt bra för att få färgen att hålla en aning längre. Det är massa bruna pigment i som påminer håret om att det ska vara brunt. 3 gånger i veckan i 3 minuter, super enkelt! Självklart finns den i massa olika färger & nyanser. Finns hos dom flesta som säljer hårprodukter för ca. 180-200 svenska kroner!

ÖSTERSUND


Imorgon åker jag & Emelie till Bydalen, som ligger ca 1 timme från Östersund uppe i Jämtland! Väldigt nära Åre. Där ska jag stanna i hela 3 veckor, Emelie åker dock hem efter 1 vecka. Det är min morfar som äger stället därför ska jag praoa där uppe i 2 veckor och sen är jag alltid där på sportlovet med mi familla så då stannar jag en till. Kommer bli helkass uppdatering här, men hela kvällen ska jag göra en hög med tidinställda inlägg. Så de så!

MORE THAN THIS


Har sprungit runt i huset hela morgonen. Eller ja, med morgon menar jag tolv/halv ett. Duschat, fräshat upp mig, packat & allt möjligt. Ska packa färdigt, tvätta löshåret, lägga lite tid på mina naglar & sen tror jag faktiskt jag har gjort det mesta. Innan det ska jag in till stan och handla lite resgodis. hihi, tjöckis. Men tåg i 8 timmar är inte det roligaste, tur att jag har Emelie vid min sida. Hoppas ni har en fin lördag! 1000 HUGS


WHAT DOESN'T KILL YOU


Oherre vad denna fredag har gått snabbt. Helt sickt! Ganska konstigt eftersom jag varit helt seg & trött under hela dagen. Bussen hem fick mej på bättre humör. Danne, Max, Mathias & Milton är sjukt goa killar alltså. Hemma fixade jag bara till mig lite och sen hämtade mamma upp mej och vi åkte in till Ikano. Blev en del shopping & sen åkte vi och hämta min broder & Robin. Har spenderat hela min kväll i soffan med fruktsallad, glass, godis & Robin. Fredagsmys på hög höjder brushän ♥ Nu ska jag bädda ner mig för imorgon väntar en lång dag med massor som ska göras, puss!


FAVORITES


FEATHER


TEENAGER POST




COUNTDOWN


Två snygga, suddiga från idag. Palla rotera lixom, onödigt.. Jäkla snygg är ju Alexander i glasögon också!
Har ju då varit i skolan idag, slutade halv fyra, som exakt alla andra torsdagar. Den var chill & det gick snabbt. Köttade fotboll på idrotten i 5 minuter tills vi tröttnade och satt oss och masserade varandra. Nu har jag precis sagt hejdå till min farmor & ska hoppa in i duschen. Sen är det bara att tagga matte för att klara av provet imorgon! Imorgon är planerna att träffa robin & dra igenom affärerna in tha city. Life rules ♥


MINTGRÖNT


LOVE WILL BE HARD

My heart is freaking out when I held ya
Hallå där! Så himla skönt träningspass idag, är helt död i hela kroppen. Har stått i duschen i säkert en halvtimme, hur skönt? Ska straxt fixa en smootie som kvällsmat och kolla på Sveriges Mästerkock, hehe, onsdags standard.

Den här veckan har varit så jävla stress och kommer fortsätta. Måste försöka träffa alla innan jag drar också, och det är endel plugg såhär innan 3 veckors off school. Även att packa är ju inte det lättaste. Whatever, allt fixar sig

PACKNING PÅ G


Onsdagsskolan check. Sen jag kom hem har jag i princip bara ätit & packat för fullt. Dock är det inte nån av mina starka sidor, vill helst bara ta med mig hela garderoberna. & lycka till lixom. Nu är det bråttom så borde inte sitta här, måste hitta lite träningskläder och sen ska jag dra mot Sporthallen för lite Afropowerdance. weeho, skaka rumpa

RSS 2.0